Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Επίσκεψη διεθνών στο Σωματείο “Αρωγή”

Το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» στο Μενίδι επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων, Ανδρών, Νέων Ανδρών και Γυναικών, εκπρόσωποι της Eurobank, αποκλειστικής χορηγού των εθνικών ομάδων μπάσκετ και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών Νίκος Φιλίππου εκπροσωπώντας την ΕΟΚ.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μοίρασαν δώρα, έδωσαν αυτόγραφα και γενικά πρόσφεραν χαρά στα άτομα τα οποία φιλοξενούνται στην «Αρωγή». Παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του σωματείου. Από την πλευρά των αθλητών μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Αντώνης Φώτσης λέγοντας: «Θέλαμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία. Εμείς κάναμε το ελάχιστο. Θέλουμε να είμαστε κοντά σε αυτά τα άτομα όχι μόνο τέτοιες ημέρες, αλλά όλο το χρόνο».
Η πρόεδρος του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας, «Αρωγή», Βίκυ Ελλιοτ ανέφερε: «Ως εκπρόσωπος της «Αρωγής» θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων μπάσκετ όπως και τους εκπροσώπους της Eurobank για την πρωτοβουλία τους να μας επισκεφθούν και να μοιράσουν δώρα στα παιδιά προσφέροντάς τους χαρά».