Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά «3 με 3» στην Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα και με πρωτοφανή συμμετοχή από τον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ έπεσε η αυλαία για το 2010 στο Τουρνουά «3 μ ε 3» το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, καθώς συμμετείχαν 640 παιδιά, 576 αγόρια και 64 κορίτσια, γεννηθέντα από το 1992 μέχρι το 2000.

Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Θανάσης Δημακόπουλος (Δημοτικό) και ο Σπύρος Δευτεραίος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό των τριών πόντων πρώτευσαν ο Δημήτρης Σάντας (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Γκανιάς (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίες τους κι έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης κ. Ασκούνης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ. Μαργωμένος, ο γενικός γραμματέας κ. Μάρτσιος, τα μέλη του ΔΣ κα. Εξάρχου και κ. Αμαραντίδης, το μέλος του δημοτικού οργανισμού κα. Μπίσιλα, καθώς επίσης ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας Ανδρών Γιάννης Παπαγεωργίου και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Αχιλλέας Δεμέναγας.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Παλάτος και ο γενικός γραμματέας Βαγγέλης Λυμπεράτος, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου.

Το Σάββατο παραβρέθηκε στην εκδήλωση ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με τους συμμετέχοντες.

Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.