Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων-Κυπέλλων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών (εκτός των ομίλων του Β ορρά που θα γίνουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη). Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης, ο β’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο ταμίας της ομοσπονδίας, Απόστολος Τασούλας.
 
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε: «Η εκδήλωση αυτή είναι μία γιορτή, που έχει καθιερωθεί και θυμίζει κατά κάποιο τρόπο σε όλους μας την έναρξη της νέας σεζόν. Εύχομαι σε όλους καλές επιτυχίες και καλή χρονιά. Αρκεί να έχουμε κοντά μας την Πολιτεία, η οποία μας έχει ξεχάσει λίγο, και μας και σας, με τις καθυστερήσεις των χρημάτων. Είμαστε σε αναμονή μίας δόσης για να τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις. Εύχομαι σε όλους καλή αρχή και καλή σεζόν», ενώ ο Μιχάλης Βιντζηλαίος ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μία καλή χρονιά».
 
* Τα αποτελέσματα των κληρώσεων, καθώς και τα πλήρη προγράμματα των Εθνικών και Πρωταθλημάτων βρίσκονται στη διεύθυνση https://www.basket.gr/cont/champ/2009/draft.swf