Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Β. Σακελλαρίου: «Μία πολύ όμορφη μέρα»

Η σημερινή μέρα ήταν ιδανική για τον Βαγγέλη Σακελλαρίου. Το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στα Τρίκαλα και το βράδυ πανηγύρισε με την Εθνική Νέων την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρόδο.
 
«Είναι μία πολύ όμορφη μέρα, τόσο λόγω της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όσο και λόγω της μεταγραφής μου στα Τρίκαλα. Η χαρά μας για την πρόκριση στην τετράδα είναι πολύ μεγάλη. Το ‘Βενετόκλειο’ σήμερα παλλόταν από τον κόσμο και τους ευχαριστούμε όλους για τη βοήθειά τους», δήλωσε μετά τη νίκη επί της Κροατίας ο 20χρονος γκαρντ.

Οι πανηγυρισμοί σταματούν αμέσως για την ελληνική ομάδα, αφού το Σάββατο υπάρχει ο ημιτελικός κόντρα στην Ισπανία. «Χαρήκαμε για την πρόκριση, αλλά η προσοχή μας έχει ήδη στραφεί στον ημιτελικό. Όταν έχεις κερδίσει μία ομάδα και την αντιμετωπίζεις ξανά είναι επικίνδυνο. Οι Ισπανοί είναι υποψιασμένοι, σίγουρα θα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους την Τρίτη, αλλά εμείς έχουμε δείξει προσωπικότητα και χαρακτήρα σαν ομάδα. Πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου θα πάνε όλα καλά».

Τέλος, μιλώντας για τη μεταγραφή του στα Τρίκαλα είπε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Άρχισα τη σεζόν στην Ιταλία και μετά έπαιξα στο Παγκράτι στην Α2. Ο κύριος Βαγγέλης Αγγέλου πίστεψε σε μένα και εισηγήθηκε την απόκτησή μου από τα Τρίκαλα. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα και όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».