Το μήνυμα ΕΟΚ & Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά της οπαδικής βίας από την Ηλιούπολη (pics)

Η Ηλιούπολη αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό των εκδηλώσεων που γίνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με σύνθημα «Stop στην οπαδική βία».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησαν στα παιδιά που κατέκλυσαν το Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, τους χάρισαν μπλουζάκια με το μήνυμα της κοινής πρωτοβουλίας για τους υπενθυμίζουν το #einaigiorti και έπαιξαν μαζί τους στο παρκέ.

Το «παρών» έδωσαν επίσης τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Ευαγγέλου και Γιάννης Ηλιόπουλος και καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές του μπάσκετ, όπως ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης που είναι πλέον πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Εβίνα Μάλτση.

Οι εκδηλώσεις, που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της βίας και την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους, θα συνεχιστούν σε πολλές ακόμη πόλεις όλης της ελληνικής επικράτειας.